SAYA BLOGGER DARI NEGERI PAHANG





ASSALAMUALAIKUM

waa... hari ni bukak dashboard blog.. tetiba ternampak entry baru Bro Apit ni buat segmen.....
 segmen : saya blogger dari negeri............

haa... menarik sangat.... nak join lah walaupun den raso yang den ni naif sangat dalam dunio blog ni... huhu.. tak pelah... mungkin dengan join ni aku boleh dapat banyak lagi info tentang blog.... aku mungin akan lebih banyak idea nak wat entry untuk santapan diri sendiri n readers kan.... eceehh... hahaha....

Bro Apit kita nih nak kumpul2kan blogger mengikut negeri.... hummmm..... dia kate senang nak jumpe lepak2....  HOOaaa.... aku orang pompuan mungkin tak kot nak keluar lepak2 kan.... huhu... tapi join ni untuk kenal lagi banyak blogger2 kat Malaysia ni.....

eehhh.. best.. jom la join.... kalau nak tau dengan lebih lanjut pasai segmen ni dan nak tau syarat2 nye... jom lah kita same2 tengok kat sini ---> BRO APIT

30 comments:

  1. assalamualaikum !
    saya terbang dr Selangor..
    SERONOKNYAAAA di PAHANG :D

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  2. hai,,saya blogger perlis . join segmen yg sama
    singgah sini & follow
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah,
    blogger dari kelantan singgah sini,
    dan done following u,hit me back :)

    http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. Zati pun Blogger dari Pahang jugak.. Seronok dapat jenguk ke sini.. Btw, Zati dah follow blog awak ni yea ! :)

    http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  5. dah follow sini ..
    dari segmen sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  6. done follow here.
    mai le jemput melawat org perak pulak :)

    http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  7. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhuwah,
    kunjung balas m folo dr segmen yg sama

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini,

    Dah follow awak,

    Jom follow sya sekali,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    ReplyDelete
  10. salam

    saya dh follow sini

    saye org terengganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
  11. dri segmen yg sama , done follow awak

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan , have a nice day :D

    ReplyDelete
  12. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.#29
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  14. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. comel tuan blog ni....
    kunjungan balas dari oghang perak....

    ReplyDelete
  17. hai!jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  18. Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
    Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. done follow...follow la kite balik ye.. :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. ciksu join juga.selamat bersegmen dear..
    dari kedah :D

    jemput singgah sini ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    i follow ;D

    ReplyDelete
  23. Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  25. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  26. Blogger Pahang singgah dari segmen sama & follow sini #55

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete