KE LANGKAWI KE KITER

ASSALAMUALAIKUM


Malam2 macam ni macam ade mood je nak taip entry di blog yang naif ni.. hehe.. sebenarnya tengah stress buat assignment .. otak dah tak boleh jalan.. so ibarat macam curi tulang sikit nak taip entry kat blog ni..

saja Firah nak share percutian Firah bersama suami dan keluarga ke langkawi baru2 ni bertarikh 10 - 13 April 2014. empat hari.. di langkawi 2 hari je.. 2 hari lagi dalam kereta... pergi dan balik.. aiyooo.. sakit pinggang sakit badan ni ha... 

ok lah... tak mau bebel panjang2.. nak tayang gambar sepanjang kat langkawi je.. hehe :)















ok itu saja.. tak seberapa...kikiki :)

4 comments:

  1. Sronok haa... merah mokde.. hikhik

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Syok nye p langkawi..x ajak pon.

    ReplyDelete